Könyvet írtam rólunk, a fiatalokról, sneakerekről, amiket nagyon szeretünk és olyan új-generációs márkákról, akikre érdemes odafigyelni, vagy már sokan utánozzák is őket. A könyv megírása alatt nagyon sokat tanultam, és sok új barátot szereztem. Köszönöm, ha elolvassátok.

  • Csermely Ákos
    A gyorsuló világban a piacra lépők egyre fiatalabbak. Ha figyelsz rájuk, segíthetnek lépést tartani. Van mit tanulnunk egymástól, van miért vigyáznunk egymásra. Tamás könyve előremutató, inspiráló. A tényleges teljesítmény előtt mindig tisztelettel adózom.
    Csermely Ákos
  • Kárász Róbert
    Belőle brand lesz!
    Kárász Róbert
    televíziós műsorvezető, ATV
  • Perjési ’Lapeno’ Roland
    A sneaker-őrület már hazánkban is mérhető jelenség. Ennek bizonyítéka a több ezer lelkes rajongó, akik mindennap véleményt nyilvánítanak a hazai és külföldi Facebook csoportokon keresztül. A sneakerheadek legfrissebb generációja óriási előrelépést hozott globálisan, ők azok, akik pár év múlva diktálni fogják a trendeket az újonnan belépőknek. Épp ezért nekik, de főleg a márkáknak nagy a felelősségük abban, hogy milyen értékeket közvetítenek majd a következő generációknak. Aggodalomra azonban semmi okunk, ha olyan fiatalok formálják tovább a kultúrát, mint Tomi.
    Perjési ’Lapeno’ Roland
    Co-Founder of Kicks R Good Sneaker Events & Community
  • Bakay Bernadett
    Márkák és a mögöttük rejlő történetek... Vajon mennyire fontos ez az új generációnak? Tomi szerint az innováció nem fog működni sztori nélkül. Nekem, a médiatervezőnek, nagy kérdés, hogy hogyan is fogjuk megszólítani a fogyasztókat 5-10-15, vagy akár már 2 év múlva? Hol dől az el, hogy pont az „én” márkámat választja majd egy Z generációs? E kérdés válaszához jutunk közelebb, és még nagyon sok érdekességet tudhatunk meg Tomi lépőin keresztül, és biztos vagyok benne, hogy sokat hallunk még róla és campeléseiről...
    Bakay Bernadett
    médiatervező, Initiative Media
  • Mezei Gergő
    Ilyenek vagyunk! A könyv baromi jó, csak így tovább
    Mezei Gergő
    15 éves sneaker rajongó
  • Tőrös Balázs
    Tamás (nekem az Instáról @dablty) hatalmas fába vágta a fejszéjét, amikor a fejébe vette, hogy egy fehér foltnak tekintett generáció gondolataiba és érzéseibe a sneakerkultúrán keresztül enged betekintést. Meglátásait mindenkinek ajánlom, akit akár kommunikációs szempontból, akár szülőként érdekel a Z-generáció (@dablty szerint „fiatalok”) és a dollármilliárdokat mozgató cipőbusiness.
    Tőrös Balázs
    kreatívigazgató, NBA-szakértő, sneakerhead

Könyv rendelés

 

    Számlázási adatok

    Szállítás másik címre?


    A könyv ára 3000 Ft + 970 Ft postaköltség

    Fizetési mód: előre utalással.A szükséges adatokat a rendelés leadását követően, emailben juttatjuk el hozzád.