Könyvet írtam

Könyvet írtam rólunk, a fiatalokról, sneakerekről, amiket nagyon szeretünk és olyan új-generációs márkákról, akikre érdemes odafigyelni, vagy már sokan utánozzák is őket. A könyv megírása alatt nagyon sokat tanultam, és sok új barátot szereztem. Köszönöm, ha elolvassátok.

dablty-trunk-tamas_konyvborito
 • Csermely Ákos
  A gyorsuló világban a piacra lépők egyre fiatalabbak. Ha figyelsz rájuk, segíthetnek lépést tartani. Van mit tanulnunk egymástól, van miért vigyáznunk egymásra. Tamás könyve előremutató, inspiráló. A tényleges teljesítmény előtt mindig tisztelettel adózom.
  Csermely Ákos
 • Kárász Róbert
  Belőle brand lesz!
  Kárász Róbert
  televíziós műsorvezető, ATV
 • Perjési ’Lapeno’ Roland
  A sneaker-őrület már hazánkban is mérhető jelenség. Ennek bizonyítéka a több ezer lelkes rajongó, akik mindennap véleményt nyilvánítanak a hazai és külföldi Facebook csoportokon keresztül. A sneakerheadek legfrissebb generációja óriási előrelépést hozott globálisan, ők azok, akik pár év múlva diktálni fogják a trendeket az újonnan belépőknek. Épp ezért nekik, de főleg a márkáknak nagy a felelősségük abban, hogy milyen értékeket közvetítenek majd a következő generációknak. Aggodalomra azonban semmi okunk, ha olyan fiatalok formálják tovább a kultúrát, mint Tomi.
  Perjési ’Lapeno’ Roland
  Co-Founder of Kicks R Good Sneaker Events & Community
 • Bakay Bernadett
  Márkák és a mögöttük rejlő történetek... Vajon mennyire fontos ez az új generációnak? Tomi szerint az innováció nem fog működni sztori nélkül. Nekem, a médiatervezőnek, nagy kérdés, hogy hogyan is fogjuk megszólítani a fogyasztókat 5-10-15, vagy akár már 2 év múlva? Hol dől az el, hogy pont az „én” márkámat választja majd egy Z generációs? E kérdés válaszához jutunk közelebb, és még nagyon sok érdekességet tudhatunk meg Tomi lépőin keresztül, és biztos vagyok benne, hogy sokat hallunk még róla és campeléseiről...
  Bakay Bernadett
  médiatervező, Initiative Media
 • Mezei Gergő
  Ilyenek vagyunk! A könyv baromi jó, csak így tovább
  Mezei Gergő
  15 éves sneaker rajongó
 • Tőrös Balázs
  Tamás (nekem az Instáról @dablty) hatalmas fába vágta a fejszéjét, amikor a fejébe vette, hogy egy fehér foltnak tekintett generáció gondolataiba és érzéseibe a sneakerkultúrán keresztül enged betekintést. Meglátásait mindenkinek ajánlom, akit akár kommunikációs szempontból, akár szülőként érdekel a Z-generáció (@dablty szerint „fiatalok”) és a dollármilliárdokat mozgató cipőbusiness.
  Tőrös Balázs
  kreatívigazgató, NBA-szakértő, sneakerhead

Könyv rendelés

 

Számlázási adatok

Szállítás másik címre?A könyv ára 2500 Ft + 500 Ft postaköltség

Fizetési mód: előre utalással.
A szükséges adatokat a rendelés leadását követően, emailben juttatjuk el hozzád.